Friday, September 28, 2012

ထားဝယ္ သရက္သီးစိမ္းသုပ္ စပ္စပ္ေလးလုပ္နည္း








ထားဝယ္ သရက္သီးစိမ္းသုပ္ စပ္စပ္ေလး
           ထားဝယ္ သရက္သီးစိမ္းသုပ္ စပ္စပ္ေလး အတြက္ လိုအပ္တာေလးေတြ...
  1. ဓါးနွင့္ေပါက္ကာ ပါးပါးလွီးထားေသာ သရက္သီးစိမ္း - ၃ လံုး
  2. ငရုတ္သီးစိမ္းေထာင္း - ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္းခြဲ
  3. microwave ထဲ စကၠန္. ၃၀ ခန္.ထည့္ထားေသာ စိမ္းစားငပိ - ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္း
  4. ပါးပါးလွီးကာေရေဆးထားေသာ ၾကက္သြန္နီ  အေသး - ၁ လံုး
  5. သၾကား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၁ ဇြန္း
  6. ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္. - ထမင္းစားဇြန္း ၈ ဇြန္း
  7. ဟင္းခ်ိဳမွဳန္. - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း တစ္ဝက္
  8. ဆား - လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၁ ဇြန္း
  9. သံပုရာရည္ - ထမင္းစားဇြန္း ၃ ဇြန္း (သရက္သီး မခ်ဥ္လွ်င္ထည့္ရန္)...........
  • အားလံုးကို ဇလံုတစ္လံုးထဲထည့္ကာ ဖြဖြေလးေရာနယ္သုပ္လိုက္လွ်င္ ထားဝယ္ သရက္သီးစိမ္းသုပ္ စပ္စပ္ေလး စားရန္အသင့္ျဖစ္ပါၿပီ။

No comments:

Post a Comment