Friday, September 28, 2012

အရမ္းစပ္တဲ့ ထားဝယ္ငါးပိေထာင္းလုပ္နည္း









အရမ္းစပ္တဲ့ ထားဝယ္ငါးပိေထာင္း

အရမ္းစပ္တဲ့ ထားဝယ္ငါးပိေထာင္း အတြက္ လိုအပ္တာေလးေတြ...
  1. ဖုတ္ထားေသာ (သို.) microwave ထဲ စကၠန္. ၂၀ ခန္.ထည့္ထားေသာ စိမ္းစားငါးပိ - ထမင္းစားဇြန္း ၄ ဇြန္း
  2. ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္. - ထမင္းစားဇြန္း ၆ ဇြန္း
  3. ငရုတ္သီးစိမ္း - ၁၁ ေတာင့္
  4. ၾကက္သြန္ျဖဴ - ၅ တက္
  • ၾကက္သြန္ျဖဴကို ဦးစြာေထာင္းပါ။
  • ၿပီးလွ်င္ ငရုတ္သီးစိမ္းကို ဓါးနွင့္ ၃၊၄ ပိုင္းျဖတ္ၿပီး ထည့္ေထာင္းပါ။
  • ၾကက္သြန္ျဖဴ နွင့္ ငရုတ္သီးစိမ္း အေတာ္ေလးညက္လွ်င္ ငါးပိ နွင့္ ပုဇြန္ေျခာက္မွဳန္.ကို ထည့္ကာ ၂ မိနစ္ခန္.ေသေသခ်ာခ်ာဖိေထာင္းၿပီးလွ်င္ အရမ္းစပ္တဲ့ ထားဝယ္ငါးပိေထာင္း စားရန္ အသင့္ျဖစ္ပါၿပီ။

No comments:

Post a Comment